Prenosimo vam deo atmosfere sa 10. po redu Semenarskih dana regiona. Ovaj događaj koji organizuje Semenarska asocijacija, okuplja brojne renomirane kompanije iz Srbije i regiona koje se bave semenarskom proizvodnjom.

Semenarski dani regiona su već poznati kao tradiocionalni skup, a ove godine nose slogan ,,Gradimo budućnost zajedno – Okupimo sve učesnike vrednosnog lanca proizvodnje hrane”.

Naš kolega, Igor Tumbas – Rukovodilac semenske proizvodnje i dorade, učestvovao je na panel diskusiji “Verodostojnost i sigurnost – sertifikovano seme, izazovi u semenarstvu”, gde je je svojim bogatim znanjem i stručnošću dao značajan doprinos panel diskusiji.

Ova konferencija je pokazala koliko je važno da se svi učesnici u vrednosnom lancu proizvodnje hrane udruže i rade zajedno ka zajedničkom cilju – obezbeđivanju sigurne, kvalitetne i održive hrane za sve nas. Kao kompanija, Delta Agrar ponosno ističe svoju viziju i strategije koje doprinose jačanju verodostojnosti i sigurnosti setve sertifikovanog semena u poljoprivrednoj industriji.