O Delta Agraru

Delta Agrar je domaća renomirana poljoprivredna kompanija, lider u oblasti agrara i izvoznik na više od 20 tržišta u EU, Rusiji i Jugoistočnoj Evropi. Bavimo se distribucijom semena, pesticida i mehanizacije, kao i trgovinom berzanske robe, voća i povrća. Pored izuzetno razvijene agrodistributivne mreže, rast i razvoj postižemo primenom najsavremenijih znanja u proizvodnji žitarica, voća i povrća, industrijskog bilja, kao i u uzgoju životinja. Kroz intenzivnu implementaciju svetskih tehnologija u agraru, razvoj kadrova, kao i kontinuirano unapređivanje znanja, idemo u korak sa svetskim trendovima.

Kao kompanija koja broji preko 970 zaposlenih, lidersku poziciju postižemo njihovom konstantnom edukacijom i usvajanjem novih znanja iz poljoprivredno najrazvijenijih zemalja. Prenošenjem znanja i veština doprinosimo razvoju poljoprivrede i ekonomskom rastu u celini.

Permanentno razvijamo i domaću selekciju soje i naš brend „Selsem“ koji je na tržištu aktivan više od 30 godina. U vlasništvu Delta Agrara se nalazi jedan od najmodernijih doradnih centara u ovom delu Evrope.

0
Tržišta u EU
0
Zaposlenih
0
Godina